Hakkarideki terörist saldırı

Hakkarideki terörist saldırı -Şehit er Harun Çakarın Manisanın Gölmarmara ilçesindeki evinde yas var -Gölmarmara Kaymakamı Sarılı: Şehidimiz 6 aylık askerdi ve askere gitmeden 2 hafta önce evlenmişti (Fotoğraflı-Görü


MANİSA (A.A) - Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan er Harun Çakarın (21) Gölmarmara ilçesindeki evinde yas var.
     Harun Çakarın şehit olduğu haberini Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılıdan alan anne Sevim Çakar ile şehidin kardeşleri Bülent ve Ceylan fenalık geçirdi. Şehidin babası İlbeyi Çakarın iş için ilçe dışında bulunduğu öğrenildi.
     Gölmarmara Belediye Başkanı Birol Bak ile Eski Cami Mahallesindeki evlerinde şehit ailesini teskin etmeye çalışan Kaymakam Sarılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Harun Çakarın Hakkari Dağ Komando Tugayında istihkam er olarak askerliğini yaptığını belirtti.
     Şehidin 6 aylık asker olduğunu ve askere gitmeden 2 hafta önce evlendiğini anlatan Cafer Sarılı, Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun dedi.
     İlçeye 10 günde 2. şehit haberinin geldiğini ifade eden Sarılı, Afyonkarahisardaki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada da Gölmarmaralı onbaşı Emrah Aralın şehit olduğunu, onun cenazesinin henüz ilçeye ulaşmadığını hatırlattı.
     Şehit Harun Çakarın ailesinin evinin penceresinde, şehit Emrah Aral anısına Türk bayrağı asılı olduğu görüldü.
     Şehit ailesinin Karslı olduğu, önceki yıllarda Gölmarmaraya göç ettiği ve inşaatçılık yaparak geçimlerini sağladığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Hakkarideki terörist saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER