Hale öğretmen toprağa verildi

Hale öğretmen toprağa verildi -Giresunda yaşamını yitiren ve organlarıyla 5 kişiye umut olan öğretmen Hale Çelik toprağa verildi.


GİRESUN (A.A) - Giresunda yaşamını yitiren ve bağışlanan organlarıyla 5 kişiye umut olan öğretmen Hale Çelikin(22) cenazesi Tirebolu ilçesinde toprağa verildi.
     Arkadaşlarıyla bir lokantada yedikleri yemeğin ardından E.G. idaresindeki minibüsle Tirebolu ilçesine seyir halindeyken, aracın açık olan kapısından düştüğü iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren anaokulu öğretmeni Çelikin bağışlanan organlarının alınmasının ardından cenazesi Halaçlı köyündeki evine getirildi.
     Evde helallik alınmasının ardından Halaçlı Köyü Camiine getirilen Çelikin cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenazede, anneleri Gülseler Çeliki yaklaşık 1,5 yıl önce böbrek yetmezliği nedeniyle kaybettiklerini ifade eden Hale Çelikin ikiz kardeşi Hanife Çelik ise, güçlükle ayakta durabildi.
     Cenazeye Tirebolu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Tirebolu Jandarma Komutanı Üstteğmen Mehmet Bayram, Tirebolu Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ile Çelikin yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Kadriye Aydın / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Hale öğretmen toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER