Hamile kadının ihmal sonucu öldüğü iddiası

Hamile kadının ihmal sonucu öldüğü iddiası -Erzurumda 5 aylık hamile kadın, sırt ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi -2 çocuk annesi Pınar Kılıçın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı (Fotoğr


ERZURUM (A.A) - Erzurumda 5 aylık hamile kadın, 3 gün önce sırt ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede yaşımını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
     Kentte 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Pınar Kılıç, 3 gün önce rahatsızlanınca yakınları tarafından çağrılan ambulansla Nenehatun Kadın Doğum Hastanesine kaldırıldı. Buradan Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine götürülen Kılıç, daha sonra sevk edildiği Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde Cumartesi günü yaşamını yitirdi. Kılıçın cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
     Yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Kılıçın cenazesi Erzurumda toprağa verildi.
     Pınar Kılıçın eşi Ümit Kılıç, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Kasım Cuma günü eşinin sırtındaki ağrılar nedeniyle evlerine çağırdıkları ambulansla Nenehatun Kadın Doğum Hastanesine kaldırıldığını söyledi.
     Burada bebeğinin hayatta olduğunun kendilerine iletildiğini anlatan Kılıç, eşinin daha sonra Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine oradan Yakutiye Araştırma Hastanesine sevk edildiğini söyledi.
     Yeşil kartlı oldukları için hastanede sorun yaşadığını savunan Kılıç, tedavisine başlanan eşinin ihmal nedeniyle yaşamını yitirdiğini ileri sürerek, Eşimin hiç bir şeyi yoktu. Sadece sırt ağrısı vardı. Benim suçum günahım ne- Başhekimden, o gün orada olan bütün personelden şikayetçiyim dedi.
     Bu arada Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi yetkilileri, konuyla ilgili gerekli adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Hamile kadının ihmal sonucu öldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER