Hatayda 1 terörist etkisiz hale getirildi

Hatayda 1 terörist etkisiz hale getirildi


HATAY (A.A) - Hatayın İskenderun ilçesinde güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 1 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
     Hatay Valiliği internet sitesinde yer alan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen planlı operasyonlar çerçevesinde, saat 8.30 sularında Haymaçınar Yayla mevkisinde bir grup bölücü terör örgütü mensubuyla karşılaşıldığı belirtildi.
     Güvenlik güçlerinin teslim ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada 25 yaşlarındaki bir terör örgütü mensubunun silahıyla ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi.
     Açıklamada, Olayda güvenlik güçlerinde herhangi bir yaralanma ve kayıp söz konusu olmamıştır. Bölgede operasyonel birliklerle bölücü terör örgütü mensupları arasında zaman zaman kısa süreli çatışmalar devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak adli mercilere bilgi verilmiş olup, güvenlik güçlerimiz tarafından halkımızın huzur ve güvenliği için her türlü emniyet, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hatayda 1 terörist etkisiz hale getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER