Hataydan kısa kısa

Hataydan kısa kısa -ATSO Başkanı Çinçinden Yayladağı esnafına ziyaret


HATAY (A.A) - Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Yayladağı esnafını ziyaret etti.
     Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve işadamı Mehmet Alkan ile birlikte ilçeye gelen Çinçin, Esnaf Odası Başkanı Recep Tuncer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret etti.
     İlçe esnafıyla sohbet eden Çinçin yaptığı açıklamada, Yayladağının tüm sosyal yaralarını bildiklerini, işadamı Alkan ile birlikte bu sorunların çözümü için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Yayladağının Hatayın önemli bir ilçesi olduğunu belirten Çinçin, "Yayladağı, tabiat güzellikleri, tertemiz havası olan ancak ihmal edilmiş bir ilçemiz. İlçede yapılacak turizm ve istihdam projeleri ile ilgili, ilçenin sivil toplum kuruluşlarına odamızın kapısı sonuna kadar açık" dedi.
     Çinçin ve beraberindekiler daha sonra, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polatı da makamında ziyaret etti.
    
     -Hatay Valisi Lekesize ziyaret
    
     Antakya Şehir Kulübü Derneği Başkanı Sedat Reşa ve dernek üyeleri, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesizi makamında ziyaret etti.
     Lekesiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek başkanı Sedat Reşa ve yeni yönetime, başarılar diledi.
     Hedeflerin her zaman büyük tutulması gerektiğini vurgulayan Lekesiz, "Hedef olmayınca atış da olmaz. Hayallerimiz hatıralarımızdan her zaman daha fazla olmalı. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
     Reşa da Lekesize teşekkür ederek, yeni yönetimle beraber, Hataya daha kaliteli bir hizmet vermek için gayret göstereceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Erdal Türkoğlu-Halit Demir/Emin Sansar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hataydan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER