Haza Belediyesi Karla Mücadele Ekibi oluşturdu

Haza Belediyesi Karla Mücadele Ekibi oluşturdu


SAMSUN (A.A) - Havza Belediyesince kış şartlarının olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla 8 kişiden oluşan ve 24 saat aralıksız görev yapacak Karla Mücadele Ekibi oluşturuldu.
     Yol Kaldırım Şefi Erdal Akan ve Araçlar Şefi Necati Saat idaresinde 2 vardiya usulü çalışacak ekibin bir adet kepçe ve greyderle ana caddeler, ana yolların yanı sıra eğimli bölgelerde, kaza riski görülen yokuşlarda yol temizleme ve tuzlama çalışması yapacağı belirtildi.
     Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesince şehir merkezinde buzlanmaya karşı kullanılmak üzere 50 ton tuz ve çakıl karışımın stokta bekletildiğini söyledi.
     Vatandaşların kış mevsiminin olumsuz şartlarından etkilenmemesi için her türlü tedbirleri aldıklarını ifade eden İkiz, kar yağışının başlaması ile birlikte aldıkları tedbirleri uygulamaya koyduklarını vurguladı.
     İkiz, Kar yağışı başlaması ile birlikte Havza Belediyesi halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, şehir içi yolları açık tutmak için olarak almış olduğumuz tedbirleri hayata geçirdik. Ekiplerimiz ve iş makinelerimiz 24 saat görev başındalar. İlçemizde hayatın normal seyrinde devam etmesi için gerekli olan tüm tedbirleri almış durumdayız ve sürekli olarak hazırlıklıyız dedi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Haza Belediyesi Karla Mücadele Ekibi oluşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER