Hendek Spor Salonu bitme aşamasına geldi

Hendek Spor Salonu bitme aşamasına geldi -Hendek Belediye Başkanı İnci: "Salonumuzun bitmesi ile ilçemiz sporda daha farklı başarılara imza atacaktır"


SAKARYA (A.A) - Hendek ilçesi TEM bağlantı yolu üzerinde inşaatına başlanılan Spor Salonu inşaatı son aşamasına geldi.
     Çalışmaları yerinden izleyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçenin değişik bölgelerinde yapılan çalışmaların aralıksız ve sessiz bir şekilde devam ettiğini söyledi.
     Salona monte edilecek bin 500 koltuğun renklerinin kırmızı beyazdan oluştuğunu belirten İnci, Hendek olarak spora ve sporcuya verilen desteğin herkes tarafından bilindiğini ifade etti.
     Başarılı sporcuları teşvik etmek adına üzerlerine düşeni yaptıklarını aktaran İnci, şöyle konuştu:
     "İnşallah salonumuzunda bitmesi ile ilçemiz sporda daha farklı başarılara imza atacaktır. Salonumuzda Türkiye müsabakaları yapılacaktır. Gerekli alt yapı belediyemiz tarafından yapılıyor. Sporcularımız hem kamp yapacaklar hem de müsabakalar yapabileceklerdir. Spor turizminden ilçemiz ve ilçe insanımız kazanacaktır"
    
     -Hendek Spor Salonu-
    
     Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 4 milyon 417 bin 600 liraya ihale edilen Hendek Spor Salonu için 2012 yılı ödenek payı olarak 3 milyon 500 bin lira para çıktığı kaydedildi.
     3 Ağustos 2011 tarihinde yapımına başlanan spor salonunun iş bitirme süresinin 700 gün olduğu vurgulanarak, salonunun kısa sürede bitirilmesi için 2012 yılı için bütçeden 3 milyon 500 bin lira para ayrıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Hendek Spor Salonu bitme aşamasına geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER