Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: Ligi 4üncü sırada bitirmeyi garantiledik


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, ligi 4üncü sırada bitirmeyi garantilediklerini söyledi.
     Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordusporu deplasmanda 36-30 mağlup ettiklerini dile getirerek, Bu galibiyetle puanımızı 21e yükselttik. Böylece en yakın rakibimizin 5 puan önünde ligi 4üncü sırada bitirmeyi garantiledik. Hafta sonu da ligin son maçında Kastamonu Araç Belediyesi ile kendi evimizde karşılaşacağız. Bu maçı da kazanıp taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz dedi.
     Zenginal, Orduspor galibiyeti ile ligde 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarını vurgulayarak, Araç Belediyesini de yenip bu seriyi 5e çıkarmak istiyoruz. Daha sonrada galibiyet serisini Nisan ayında yapılacak Avrupa Kupası play-off maçlarında sürdürmek amacındayız. Play-off maçındaki rakibimiz henüz belli değil. Son hafta oynanacak maçlarda belli olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER