Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: Taraftarımız, Avrupa kupası maçı seyretmeyi hak ediyor


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, taraftarlarının Avrupa kupası maçı seyretmeyi hak ettiğini söyledi.
     Durak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk sezonlarını geçirdiklerini belirterek, İlk hedefimiz ligi tanımaktı. Mütevazi bir kadromuz var ancak önemli başarılara imza atıp ligi 4üncü sırada bitirdik dedi.
     Başarının yere, zamana, koşula bağlı olmadığını ifade eden Durak, Başarı insana bağlıdır. Bizim de başarımızın en büyük sırrı ve enerji kaynağı yüksek seyirci kapasitemizdir. Taraftarımız Avrupa kupası maçı seyretmeyi hak ediyor diye konuştu.
     Bayanlar Süper Lig play-off 1. tur ilk maçını 31 Martta Maltepe Belediyesi ile deplasmanda oynayacaklarını söyleyen Durak, şunları kaydetti:
     İkinci maçı 4 Nisanda, üçüncü maçı ise 6 Nisanda sahamızda oynama avantajımız var. İlk 2 maçı kazanırsak son maç oynanmayacak. Maltepe Belediyesi maçının hazırlıklarına başlayacağız. Planlı, programlı çalışacağız. Zor maç olacak. Rakibimizin kadrosu iyi. Ligin ilk yarısında kendi evimizde 24-24 beraber kalmıştık. Deplasmandaki maçı ise 24-20 kazanmıştık. Play-off maçını kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER