Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Akdeniz Üniversitesi Antrenörü Dağseven: -Hentbol Erkekler Süper Liginde kalmayı matematiksel olarak garantiledik


ANTALYA (A.A) - Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Akdeniz Üniversitesi Antrenörü Tufan Dağseven, ligde kalmayı matematiksel olarak garantilediklerini söyledi.
     Dağseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu zorlu Ankara İl Özel İdare deplasmanından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirtti.
     Karşılaşmanın genelinde her iki takımın dengede bir oyun ortaya koyduğunu, ancak rakibin oyun düzenini, pas trafiğini bozma konusunda başarılı olduklarını ifade eden Dağseven, Maçı kazanmak için oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştı. Ligin 3. sırasında bulunan güçlü bir takımı deplasmanda yenmek önemli başarı. Çünkü Ankara İl Özel İdare A Milli Takımın iskeletini oluşturan çok iyi bir ekip dedi.
     Dağseven, Hentbol Erkekler Süper Liginde kalmayı matematiksel olarak garantiledik. Bütün oyuncularımı başarılarından dolayı kutluyorum. Kalan haftalarda 4 puan aldığımız takdirde play-off oynayabileceğiz. Şimdiki amacımız play-offa kalmak diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER