Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali

Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: "Gelecek yılın planlamasını yapıp, güçlü bir ekip olmaya çalışacağız"


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Türkiye Kupası yarı final maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspora 24-20 yenilerek elenen Mersin Hentbolda üzüntü yaşanıyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımının Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşısında çok iyi mücadele ettiğini söyledi.
     Rakiplerine ilk yarı zor anlar yaşattıklarını ifade eden Özoğlu, "Maçın bitimine 1,5 dakika kala öndeydik. Ama bu dakikadan sonra ne zaman atağa çıksak, gol atamadığımız gibi gol yedik. Bunun sonucunda da salondan mağlup ayrıldık" dedi.
     Kupadan elendikleri için üzgün olduklarını dile getiren Özoğlu, şöyle konuştu:
     "Ligin güçlü ekiplerinden birine karşı mücadele ettik. Buna rağmen oyuncularımız oyunun büyük bölümünde rakibe zor anlar yaşattı. Her ne kadar yenilmiş olsak da sporcularımın performansından memnunuz. Artık bizim için lig ve kupa maçları bitti. Bir hafta tatile gireceğiz. Ardından da gelecek yıl için çalışmalara başlayacağız. Gelecek yılın planlamasını yapıp, güçlü bir ekip olmaya çalışacağız. Bu sene kupaya ve Avrupaya veda ettik. Ama gelecek sene kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz."
     Özoğlu, kendilerine destek veren SOIL firmasına da teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER