Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası

Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası -Kayseri Atlas Eğitimspor Antrenörü Kaya: -Şanslı olduğumuz nokta, tanıdığımız bir takımla eşleşmemiz ve rakibin oyununu biliyor olmamızdır


KAYSERİ (A.A) - Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. turunda Erzincan Belediyesi ile eşleşen Kayseri Atlas Eğitimspor Antrenörü Levent Kaya, Şanslı olduğumuz nokta, tanıdığımız bir takımla eşleşmemiz ve rakibin oyununu biliyor olmamızdır dedi.
     Kaya, yaptığı açıklamada, 23 Eylülde başlayacak lig fikstürü ile Türkiye Kupası eşleşmelerinin belirlendiğini, ilk turda geçen yıl lider bitirdikleri ligde ikinci olan Erzincan Belediyesi ile eşleştiklerini söyledi.
     Türkiye kupası karşılaşmalarının zorlu geçeceğini ifade eden Kaya, Erzincan Belediyesi engelini geçip ikinci tur eşleşmelerine katılmak ve Türkiye kupasını en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Şanslı olduğumuz nokta, tanıdığımız bir takımla eşleşmemiz ve rakibin oyununu biliyor olmamızdır. Bu takımımız için bir avantaj. Bu yıl Türkiye kupasında da kendinden bahsettirecek bir takım oluşturduk diye konuştu.
     Kulüp başkanı Muhammet Duru ise Bu yıl takımımıza çok iş düşüyor. Ligdeki maç trafiğinin çok uzun olması ve Türkiye kupasında da zorlu takımların bulunması takımımızın daha dinamik ve hazır olmasını gerektiriyor dedi.
     Kulüp asbaşkanı Fatih Akbeyaz da hedeflerinin 2 yıl içerisinde Süper Lige çıkmak olduğunu vurguladı.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER