Hıdırellez kutlamaları

Hıdırellez kutlamaları -Balıkesirde bir genç, yakınları ve arkadaşlarıyla düzenlediği piknikte, kız arkadaşına evlenme teklif etti


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirde bir genç, yakınları ve arkadaşlarıyla düzenlediği Hıdırellez pikniğinde, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.
     Kentte bir otelde çalışan Hüseyin Tunceli, aynı iş yerinde görevli kız arkadaşı Ceyda Ülkere, Hıdırellez dolayısıyla evlilik teklifinde bulunmak için yakınları ve arkadaşlarıyla piknik organize etti.
     İkizce Tepeler Barajı Piknik Alanında hazırlanan masaların süslenmesinin ardından araçla buraya gelen Tunceli ve Ülker, arkadaşları ile yakınları tarafından mum ve meşalelerle karşılandı.
     Alkışlar eşliğinde araçtan inen ve sürprizden haberi olmayan Ülker, çevrede olup biteni anlamaya çalışırken Tuncelinin evlilik teklif etmesi üzerine bir süre şaşkınlık yaşadı.
     Bir hafta önce askerden gelen erkek arkadaşının hazırladığı sürpriz karşısında çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyleyen Ülker, Tuncelinin, önünde diz çökerek uzattığı yüzüğü alarak evlilik teklifini kabul etti.
     Alanda piknik yapan birçok kişi de bu mutlu ana tanık olup çifti alkışladı.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Hıdırellez kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER