Hokey

Hokey -Bayan Milli Takım Antrenörü Yükselen: -Üniversite sporları kapsamında Türkiye Şampiyonası düzenleyerek, takımları ve oyuncuları olimpiyatlara hazırlıyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Hokey Bayan Milli Takım Antrenörü Yasin Yükselen, üniversitelerde Türkiye şampiyonaları düzenleyerek takımları ve sporcuları olimpiyatlara hazırladıklarını söyledi.
     Yükselen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol nedeniyle amatör sporların ilgi görmediğini belirterek, kendi çabalarıyla kurduğu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Highway Outlet Bayan Hokey Takımı ile önemli başarılar elde ettiklerini anlattı.
     Yurt içindeki şampiyonlukların ardından Türkiyeyi Avrupada da temsil ettiklerini kaydeden Yükselen, hokeye ilginin arttığına dikkati çekti.
     Yükselen, şunları dile getirdi:
     Olimpiyat yönünde büyük hedefleri olan bir ülkede madalya alabilecek, takım oyunlarında madalya kazanabilecek en garanti takım, Hokey Bayan Milli Takımımızdır. 6 yıllık planlamayla hokey bu ülkeye madalya kazandırabilecek net bir branş. Bu branşı üniversite sporlarının içine sokabilirsek gelişebileceğini düşündük. Milli sporcularımızın da yer aldığı üniversitelerde bu organizasyonu yaptık, üniversite takımlarımızı Boluda bir araya getirdik.
     Üniversite sporları kapsamında Türkiye Şampiyonası düzenleyerek takımları ve oyuncuları olimpiyatlara hazırlıyoruz.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER