İçişleri Bakanı Şahin:

İçişleri Bakanı Şahin: -Ülkenin her yerindeki işleri bir kişiyle yapmak, yürütmek mümkün değildir. Onun için herkes bulunduğu yerlerin farkında olarak sorunlara teşhis koymalı ve sorunları çözmeli -Bu ülkede dirayetle, ce


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ülkenin her yerindeki işleri bir kişiyle yapmak, yürütmek mümkün değildir. Onun için herkes bulunduğu yerlerin farkında olarak sorunlara teşhis koymalı ve sorunları çözmeli dedi.
     Çeşitli açılışlara ve etkinliklere katılmak üzere Orduya gelen Bakan Şahin, hayırsever iş adamları tarafından yaptırılan 7 okulun toplu açılış törenine katıldı.
     Şarkiye Mahallesinde hayırsever iş adamı Vedat Türkmen tarafından yaptırılan Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulunda düzenlenen törende konuşan Bakan Şahin, Ordunun gündemini Orduluların, Samsunun gündemini de Samsunluların bilmesi ve belirlemesi gerektiğini söyledi.
     Yatırımların hayata geçirilmesi için birlikte hareket etmeye ihtiyaç olduğunu ifade eden Bakan Şahin, şöyle konuştu:
     Böyle olalım ki, büyük işleri, gerekli işleri vaktinde yapalım, yapabilelim. Sorunların, ihtiyaçların altında kalmadan, önceden belirleyerek konuları, sorunları çöze çöze hayat yolculuğumuza devam edelim. Ülkenin her yerindeki işleri bir kişiyle yapmak, yürütmek mümkün değildir. Onun için herkes bulunduğu yerlerin farkında olarak sorunlara teşhis koymalı ve sorunları çözmeli. Böylelikle il il, bölge bölge, her yerde herkes sorumluluğunun farkında ve ne yapması gerektiğinin bilincinde hayatı okumaya çalışırsa, eminim ki bu ülke bugün olduğu gibi yarınlarda daha güçlü işleri yapmaya muktedir olacaktır.
    
     -Bu ülke için çalışan herkesi kutluyorum-
    
     Bakan Şahin, ülke için, ülkenin çocukları için çalışan herkesi yürekten kutladığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bu ülkede dirayetle, cesaretle iş yapan herkes saygıdeğerdir, başımızın üzerinde yeri vardır. El ele, gönül birliğiyle daha çok işleri, daha çok başarıları inşallah yakalayacağız, gerçekleştireceğiz. Hele gençlerimize, ışık saçan çocuklarımıza bilgi ve duygu eğitimi veren, onları mükemmel insanlar olarak hayata hazırlayan öğretmenlerimiz olduğu müddetçe eminim ki biz daha çok şeyleri yapacağız. Büyük Atatürkün dediği gibi, Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Bir başka sözünde de diyor ki, Yüksel Türk, senin için yüksekliğin hududu yoktur. Onun için biz yapılanları teşekkür ile karşılıyoruz ama diyoruz ki bize yetmez bu, daha fazlası, daha çoğu, daha hızlısı bize gerekir.
     Bakan Şahin, konuşmasının ardından Orduda okul yaptıran hayırsever iş adamlarına plaket takdim etti.
     Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulunun da açılışını gerçekleştiren Bakan Şahin, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve onlara çikolata ikram etti.
     Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek, kurdele kesme törenlerine katıldı.
     Açılışlara Bakan Şahinin yanı sıra, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Seyit Torun, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER