IF Wedding Fashiona doğru

IF Wedding Fashiona doğru -Türkiyenin ilk ve tek gelinlik fuarı 13 Şubatta 7inci kez kapılarını dünyaya açacak -Fuara 162si yerli, 25i yabancı toplam 187 firma katılıyor


İZMİR (A.A) - Türkiyenin ilk ve tek gelinlik fuarı IF Wedding Fashion, 13 Şubatta İzmir Uluslararası Fuar Alanında 7inci kez kapılarını açacak.
     İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş.den (İZFAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığının katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve Ege Giyim Sanayicileri Derneğinin destekleriyle organize edilen IF Wedding Fashiona, 162si yerli, 25i yabancı toplam 187 firma katılacak.
     Her yıl gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektörünü bir araya getiren fuarda, yurt içinden Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakaryanın yanı sıra yurt dışından ABD, Bulgaristan, İran, İtalya, Japonya, Kanada, Lübnan, Suudi Arabistan ve Ürdünden firmalar yer alacak.
     İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs de konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 32 ülkeden alım heyetlerinin fuara geleceğini, fuarın profesyonel ziyaretçileri buluşma noktası olacağını kaydetti.
     İzmir Uluslararası Fuar Alanındaki 4 holün tamamının dolduğunu ve doluluk nedeniyle 100e yakın firmaya yer veremediklerini dile getiren Örs, Fuar nedeniyle İzmirdeki birçok otelde yer kalmadı. Bu gelişmeye önderlik yapan kuruluş olarak sevinç duyuyoruz. Amacımız, İzmir ekonomisine, sosyal yaşamına artılar kazandırmak, kazanımlar getirmek dedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber IF Wedding Fashiona doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER