Iğdırda İş Sağlığı ve Güvenliği konulu

Iğdırda İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim verilecek -Çevre ve Şehircilik Müdürü Can: Ölümlü iş kazalarında Avrupada birinci sırada yer alıyoruz


IĞDIR (A.A) - Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can, Ölümlü iş kazalarında Avrupada birinci sırada yer alıyoruz dedi.
     Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş kazalarını önlemek için iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili eğitim semineri vereceklerini belirtti.
     İş kazalarından dolayı can kayıplarının olduğuna dikkati çeken Can, ülke olarak iş kazalarında sakatlıklar ve can kayıpları yaşıyoruz. Ölümlü iş kazalarında Avrupada birinci sırada yer alıyoruz dedi.
     Iğdırda iş kazalarının önüne geçmek için eğitim semineri vereceklerini belirten Can, şöyle konuştu:
     Müdürlük olarak iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili eğitim semineri düzenleyeceğiz. SGK belgeli uzmanlar Iğdırda, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eğitim verecekler. Bu uzmanlar bilinçlendirme ve farkındalık kazandırmanın yanı sıra alınacak tedbirleri anlatacaklar. Bu eğitim sayesinde çalışanlarımız daha dikkatli davranacaklar. Amacımız iş kazasında sakatlıkları ve ölümleri önlemektir.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda İş Sağlığı ve Güvenliği konulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER