Iğdırda 150 aileye gıda yardımı yapıldı

Iğdırda 150 aileye gıda yardımı yapıldı


IĞDIR (A.A) - Orduda faaliyet gösteren Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER) üyeleri, Iğdırda maddi durumu iyi olmayan 150 aileye gıda yardımı yaptı.
     Ordu Tüm Çalışanlar Derneği Başkan Yardımcısı Bilal Yıldırım, amaçlarının Doğu ve Batı kardeşliğini pekiştirmek olduğunu söyledi.
     Aileleri ziyaret ederek, onlarla yakından ilgilendiklerini ifade eden Yıldırım, Orduda faaliyet gösteren iş adamlarımız ve esnafımızın toplamış oldukları bağışları buradaki kardeşlerimize ulaştırmak için yola çıktık. İl genelinde 150 aileye bu yardımlarımızı dağıttık. Buradaki temel amacımız ülkemizde devam eden barış havasına katkı sağlamaktır. diye konuştu.
    
     -Doğu ile Batı arasında bir sınır yok-
    
     Doğu ile Batı arasında bir sınır olmadığını vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Doğu ile Batı arasında yıllardan beri bir kardeşlik var. Bu kardeşliğimizi pekiştirmek adına bizler de Ordudan yola çıkarak, 150 aileye yardım elimizi uzattık. Buradaki kardeşlerimiz bize karşı çok sıcak davrandılar ve bu bizi çok mutlu etti. Bu ziyaretler sırasında çok duygulu anlar yaşadık. Bu yardımlarımızı burada dağıtmamızda bize destek olan Iğdır Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği üyelerine teşekkür ederiz.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdırda 150 aileye gıda yardımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER