İl Genel Meclisinin Ocak ayı toplantıları

İl Genel Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane İl Genel Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi.
     Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında 2 Ocak tarihinde başlayan ve 5 gün süren İl Genel Meclisi gündemindeki maddeleri görüşerek Ocak ayı toplantılarını tamamladı.
     Başkan Çobanoğlu, toplantılarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, kültür merkezi yapılmak üzere Özel İdareye tahsis edilen Karaer Mahallesindeki Zafer Meydanı bitişiğinde bulunan 3 dönümlük arsanın tahsisinin kaldırıldığını belirterek, İlimize kültür merkezinin yapılmasından dolayı meclisimizce tahsis kaldırılmış bulunmaktadır dedi.
     Çobanoğlu, kamuoyunda da tartışmalara neden olan alanın belediye hizmetlerine destek sağlanması ve Zafer Meydanında bir bütünlük arz etmesi adına altına otopark, üstüne ise kentin geleceği açısından kent meydanı olarak düzenlenmesinin İl Genel Meclisince uygun görüldüğünü kaydeden Çobanoğlu, şunları kaydetti:
     Bu konuda Vali Yusuf Mayda, milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimenin de destekleri alınarak karar verilmiştir. İl Genel Meclisi üyelerimiz marka şehirlerin gelişmesinde kent meydanlarının önemine dikkat çekerek kent meydanı ve otoparkın yapılmasını uygun görmüştür.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber İl Genel Meclisinin Ocak ayı toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER