İl Milli Eğitim Müdürü Harmancıkta

İl Milli Eğitim Müdürü Harmancıkta


BURSA (A.A) - Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Harmancık ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Gülsar, Harmancık Kaymakamı Kemal Karahan ve Belediye Başkanı Mustafa Çetinkayayı ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Harmancıkta eğitime katkı verenlere teşekkür eden Gülsar, eğitimde feda edilebilecek tek bir ferdin bulunmadığını söyledi.
     Her öğrenci başarılı olabilir. Yeter ki uygun öğretim yöntem ve teknikleri uygulansın diyen Gülsar, Okullarımız, çocuklarımıza gülümsemeli. Çünkü okulunu ve öğretmenini seven öğrencilerin daha başarılı olduğunu görüyoruz. Bu çocuklar hepimizin. Eğitimciler olarak geriye dönüp baktığımızda, yetiştirdiğimiz çocuklar kendilerini kurtarabilmişlerse, ülkeye ve millete faydalı işler yapıyorsa en büyük mutluluk bizim için budur dedi.
     Dağ yöresinde bulunan ilçelerin avantajlı bölgeler olduğunu da belirten Gülsar, Bu ilçelerimiz zorunlu eğitim bölgesinde bulunuyor ve öğretmen sıkıntımız yok. Sınıf mevcutlarımız ise uygun seviyede. Başarılı olmamak için bir neden yok. Önümüzdeki süreçte dağ ilçelerimizin başarı seviyelerini daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum diye konuştu.
     Gülsara, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun, müdür yardımcısı Ensar Manav, şube müdürleri Osman Bat ve Ramazan Yürük de eşlik etti.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Harmancıkta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER