Ilıca Belediye Başkan Vekilliğine Fazıl Öz

Ilıca Belediye Başkan Vekilliğine Fazıl Öz seçildi


ANTALYA (A.A) - Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belde Belediye Başkanı Rafet Ünalın İrtikap suçundan 5 yıl hapis cezası alarak cezaevine konulmasının ardından yapılan seçimde, Belediye Başkan Vekilliğine Fazıl Öz seçildi.
     Ilıca Belediye Meclisi salonunda olağanüstü toplanarak başkan vekilliği için seçim yapıldı. Tüm meclis üyelerinin katıldı seçimde AK Partiden Fazıl Öz ve Süleyman Uslu aday oldu. Seçimde salt çoğunluk sağlanamadığı için 4 tura kadar sürdü. Dördüncü turda Fazıl Öz 5 oy, Süleyman Uslu ise 4 aldı. Seçim sonucunda Fazıl Öz, Ilıca Belediyesi Başkan Vekili oldu.
     Fazıl Öz, seçimin ardından yaptığı açıklamada, hizmetlerin aksamadan kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile Ilıcaya hizmet vermek için çaba göstereceklerini kaydetti.
     Ilıca Belde Belediye Başkanı Rafet Ünal, hakkında 2010 yılında Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi tarafından İrtikap suçundan verilen 5 yıl hapis cezasının bir hafta önce Yargıtayca onanması üzerine cezaevine konulmuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ilıca Belediye Başkan Vekilliğine Fazıl Öz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER