İlkadım İlçesi 2019 Eğitim Vizyonu Çalıştayı

İlkadım İlçesi 2019 Eğitim Vizyonu Çalıştayı


SAMSUN (A.A) - İlkadım İlçesi 2019 Eğitim Vizyonu Çalıştayı yapıldı.
     Bir otelin toplantı salonunda yapılan çalıştayın açılış programına, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ile okul müdürleri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.
     Aksoy, burada yaptığı konuşmada, Samsunda yapılan çalışmalarla eğitim alanında belirli bir mesafe alındığını belirtti.
     19 Mayısın 100üncü yılında Samsunun eğitim vizyonu konusunda çalışma başlattıklarını hatırlatan Aksoy, şunları söyledi:
     Çalışmalarımız iki yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Özellikle sorunların tespiti ve bunlara karşı neler yapılacağı tespitleri var. Eğitim vizyonu projemizi önemsiyoruz. Bunun sadece raporlarda, kitaplarda kalan bir çalıştay olarak kalmamasını, bunun mutlaka uygulanabilir ve Samsunda eğitimin birçok yönüyle daha üst noktalara taşınmasına katkı sağlayan bir faaliyet olması gerekiyor. Bulunduğumuz nokta bizim için yeterli değil. Eğitimde bulunmamız gereken daha üst noktalar ve daha yapmamız gereken birçok çalışma var.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise çalıştayın çok güzel sonuçları ortaya çıkaracağına inandığını vurgulayarak, Eğitim camiası bir bütündür. Eğitimin alt yapısıyla ilgili birçok sorunu vardır. Burada muhtarlarımızı ve velilerimizi de görüyorum. Bu son derece güzel bir beraberlik. Bu beraberlik beni gerçekten duygulandırdı dedi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber İlkadım İlçesi 2019 Eğitim Vizyonu Çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER