İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası


GİRESUN (A.A) - Çanakçı Milli Eğitim Müdürü Aydoğan Şenel, ilçede 2012-2013 eğitim öğretim yılının 84 öğretmen ve bin 250 öğrenciyle eksiksiz ve tam olarak başladığını söyledi.
     Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda Çanakçıdaki eğitim çıtasını daha üst seviyelere ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.
     Sorunsuz, başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmeyi temenni ettiklerini ifade eden Şenel, İlçemizde yeni eğitim öğretim yılı eksiksiz ve tam olarak başlamıştır. Bu dönemde 10u ücretli olmak üzere 84 öğretmenimiz bin 250 öğrencimize eğitim verecektir. Okullarımızda kayda değer önemli bir eksiğimiz bulunmamaktadır. Yaz tatilinde fiziki anlamda okullarımızda imkanlarımız ölçüsünde gerekli çalışmalar yapılmıştır dedi.
     Şenel, eğitimde yeni uygulamaya koyulan 4+4+4 sistemiyle birlikte ilçede İmam Hatip Ortaokulunun da açıldığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
     İmam Hatip Lisesinde 23, İmam Hatip Ortaokulunda 30 olmak üzere toplam 53 öğrencimiz eğitim görecektir. Bunların dışında ilçemizde eğitim gören 80 öğrencimiz SBSde başarılı olmuşlardır. Başarılı bu öğrencilerimizden 50si ilçe dışındaki okullarda eğitimlerine devam edecektir. Başarılarımızın bundan sonra da devam etmesi için eğitim camiası olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber İlköğretim Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER