İlköğretim okulu öğrencisinden resimli kitap

İlköğretim okulu öğrencisinden resimli kitap (Fotoğraflı


ÇANAKKALE (A.A) - Biga İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Berk Demir Demirhan (8), Üç kardeş ve savaş krallığı, kış ve kardan adam isimli resimli kitap hazırladı. Doğtaş sponsorluğunda 2 bin adet basılan kitap, ilköğretim okulu 1 ve 2. sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak dağıtılacak.
     Demirhan, annesi ana sınıfı öğretmeni Sibel Demirhan ile birlikte Biga Kaymakamı Fatih Geneli, makamında ziyaret ederek, kitabını hediye etti.
     Anne Demirhan, oğlunun televizyon yerine kitapları tercih eden bir çocuk olduğunu ve okumayı çok sevdiğini söyledi.
     Oğlunun, okul öncesi öğretmenini örnek aldığını ifade eden Demirhan, Demirin bu yönünü keşfeden ve katkı veren sınıf öğretmeni Bayram Korkmaza, kitabı resimleyen öğretmeni Özlem Korkmaza teşekkür ederim. Çünkü, hikaye yazma projesini öğretmeni verdi, oğlum da üzerinde çalıştı dedi.
     Kaymakam Genel de tüm çocukların yeteneklerinin fark edilip geliştirilmesinin önemli olduğunu belirterek, Bizlerin görevi bu cevherleri ortaya çıkarmaktır. Bu çalışmada emeği geçenleri kutluyorum diye konuştu.
     Küçük öğrenci de hem yazar hem de mimar olmak istediğini söyledi.
     Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır, okul müdürü Ahmet Balıklı, sınıf öğretmeni Bayram Korkmaz ve resim öğretmeni Özlem Öztürk de eşlik etti.
    
     Muhabir : Çanakkale / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İlköğretim okulu öğrencisinden resimli kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER