İlköğretim okulunda bahar şenliği

İlköğretim okulunda bahar şenliği -Öğretmen Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulunda, bahar şenliği ve okul yararına kermes düzenlendi


ANKARA (A.A) - Öğretmen Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulunda yıl sonu etkinlikleri kapsamında bahar şenliği ve okul yararına kermes düzenlendi.
     Okul Müdürü Malik Taşdemir, şenlikte yaptığı konuşmada, okul aile birliğinin düzenlediği kermesten elde edilen gelirin, okul ihtiyaçlarında, yaz döneminde tadilat, boya ve badana masraflarında kullanılacağını söyledi.
     Öğrencilerinin geçen haftalarda okullar arası Geleneksel Çocuk Oyunları Tombik Turnuvasında Çankaya ilçe üçüncüsü olduklarını anlatan Taşdemir, öğrencileri eğlendirmek amacıyla palyaço, at ve tırmanma duvarı getiren okul aile birliğine de öğrencileri adına teşekkür etti.
     Müzik ve drama kurslarındaki öğrencilerin gösterilerini sahnelediği şenlikte, hazırlanan pano ve projeler de sergilendi.
     Şenlikte, öğrenciler kaşıkla pinpon topu taşıma, çuval, mumyalama ve dans yarışı yaptı. Yarışmalara veliler de katıldı. Şenlik kapsamında, müzik grubu konser verdi.
    
     Muhabir: Betül Rümeysa Şahin
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber İlköğretim okulunda bahar şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER