İnatçı karakaçan, trafiği alt üst etti

İnatçı karakaçan, trafiği alt üst etti -Muğla-Marmaris karayoluna giren bir eşek, trafik ekiplerini bir süre peşinden koşturduktan sonra karayolu dışına çıkarılabildi


MUĞLA (A.A) - Kenan Gürbüz - Muğla-Marmaris karayoluna giren bir eşek, trafik ekiplerini bir süre peşinden koşturduktan sonra karayolu dışına çıkarılabildi.
     Muğla-Marmaris karayolunun Devrant mevkisinde karayoluna bir eşeğin girdiği ve trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarını alan Trafik Bölge Müdürlüğü ekipleri, eşeği karayolunun dışına çıkartmak için harekete geçti.
     Karayolunda hızla seyreden araçların arasında koşturan eşeği yolun dışına çıkarmak için uzun süre peşinden koşan bir polis memuru, sonunda eşeği yakaladı. Polis memuru, karayolunu çevreleyen bariyerler yüzünden yolun dışına çıkaramadığı inatçı eşekle uzun süre uğraştı. Karakaçan, bölgeye takviye olarak gönderilen 2 polis memurunun yardımıyla yol kenarına güçlükle çıkarıldı.
     Eşeği karayolunun dışına çıkardıktan sonra bölgenin jandarma bölgesi olması nedeniyle jandarma ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri de eşeğin tekrar karayoluna çıkmaması için bir süre başında nöbet tuttu.
     Yaklaşık 45 dakika süren kovalamaca ve nöbetin ardından eşek, bölgedeki Gülağzı köyü sakinlerinden birisine teslim edildi. Teslim alan vatandaş, iple bağladığı eşeği köyüne götürdü.
     Muğla Trafik Bölge Müdürü İlhami Doğangüzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla-Marmaris karayolunda Marmaris istikametine seyir halindeki çok sayıda sürücünün, Yola büyükbaş bir hayvan girdi, kaza olabilir ihbarı yaptığını, bunun üzerine bölgeye ekip gönderdiklerini söyledi.
     Yola giren eşeğin trafik polislerinin çabasıyla yol kenarına çıkarıldığını belirten Doğangüzel, Arkadaşlarımız hayatlarını tehlikeye atarak eşeği yolun dışına çıkardı. Eşeğin karayoluna girdiği yer bir viraj ve araçların çok hızlı seyrettiği bir bölge. Arkadaşlarımız, eşeği yol kenarına çıkartarak olası bir kazayı önlediler dedi.
     Öte yandan, trafik polislerinin eşeği karayolunun dışına çıkarma çabalarını sürücüler meraklı gözlerle izlediler.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İnatçı karakaçan, trafiği alt üst etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER