İneboluda ikinci yarı yıl törenle başladı

İneboluda ikinci yarı yıl törenle başladı


KASTAMONU (A.A) - İneboluda 2012-2013 eğitim öğretim yılı ikinci yarı yılı düzenlenen törenle başladı.
     Azize Ana Yatılı Bölge ortaokulu salonunda düzenlenen törene Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı Engin Uzuner, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Özkan, Emniyet Müdürü Oktay Topal, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yaşar ve öğretmenler katıldı.
     Milli Eğitim Müdürü İsmail Yaşar, törende yaptığı konuşmada, İneboluda 9 lise, 9 ortaokul, 8 ilkokul ve 17 birleştirilmiş sınıflı ilkokulda 5 bin 100 öğrenci ve 500 öğretmenle ikinci yarı yıla başladıklarını belirtti.
     21. yüzyılın en büyük gücünün tartışmasız bilgi olduğunu belirten Yaşar, Bilgiye ulaşmak için özellikle son yıllarda ülkemizde eğitim ve öğretimin her alanında reform çalışmaları yapılmakta, birçok eğitim projesi hızla uygulamaya konulmaktadır dedi.
     İneboluda hayırseverlerin eğitime önemli ölçüde destek olduğunu vurgulayan Yaşar, şunları söyledi:
     Görevlerimizin bilincinde olarak yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Toplumun eğitime katılımını artırmada, öğretimde farkındalık oluşturmada hepimize büyük sorumluluk düşmektedir. Herkesin eğitim için yapabileceği bir şey vardır sözünden yola çıkarak, veli, öğretmen ve okul yönetimi iş birliğini tam olarak sağlamak eğitim-öğretimde başarının en önemli hazırlayıcıdır.
     Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan program sahnelendi. Programın sonunda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Kaymakam Gökhan Görgülüarslan tarafından verildi.
    
     Muhabir: Celal Bekiroğlu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İneboluda ikinci yarı yıl törenle başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER