İnebolu Emniyet Müdürlüğü halkı bilgilendiriyor

İnebolu Emniyet Müdürlüğü halkı bilgilendiriyor


KASTAMONU (A.A) - İnebolu Emniyet Müdürlüğünün Halkı Bilgilendirme Toplantılarının dördüncüsü gerçekleştirildi.
     İlçe Emniyet Müdürü Oktay Topal, Yukarıhatıpbağı ve Karaca Mahallesi sakinlerinin katılımıyla Bülent Özyürük İlkokulunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bölge insanının vatanını ve milletini seven, devletine bağlı olduğunu belirterek, bu yüzden ilde ve ilçede suç oranlarının oldukça düşük olduğunu ifade etti.
     Asayiş ve huzuru sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini aktaran Topal, suçlarla mücadelede vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.
     Topal, vatandaşlardan gördükleri şüpheli şahısları, şüpheli araçları ya da şüphelendikleri herhangi bir hususu 155 Polis İmdat Hattını arayarak bildirmelerini isteyerek, şöyle konuştu:
     Önleyici hizmet kapsamında alınacak tedbirleri, Kaymakamımızın onayından sonra uygulamaya geçiriyoruz. Tüm hizmetleri vatandaşımızın huzuru ve güveni için yapıyoruz. Hiçbir zaman keyfi muamele yapmıyoruz. Hiçbir sınıf ve zümreye ayrıcalık tanıyamayız. Daha huzurlu ve daha güvenli bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Trafik yönünden bir takım düzenleme yaptık. Vatandaşlarımızdan, gerek yapılan bu düzenlemelere, gerekse hız ve alkol kontrolleri ile umuma açık istirahat ve eğlence merkezlerine yönelik yaptığımız uygulamalarla ilgili olumlu geri dönüşler aldık.
     Topal, toplantıda son zamanlarda artış gösteren telefon dolandırıcılığı başta olmak üzere hırsızlık, sahte para, kaçak kazı, uyuşturucu, aile içi şiddet ve kadına şiddet konuları ile trafik yönünden aldıkları tedbirler ve yaptıkları uygulamaları konularında bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldırım
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İnebolu Emniyet Müdürlüğü halkı bilgilendiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER