İnegöldeki şüpheli ölüm

İnegöldeki şüpheli ölüm -Cinayet zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2si tutuklandı


BURSA (A.A) - İnegöl ilçesinde cinayet zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi Kahraman Sokakta 19 Eylülde oto yıkama olarak hazırlanmış boş bir iş yerinde cesedi bulunan Ahmet Arunu (35) katil zanlıları oldukları iddiasıyla yakalanan Ercan Özdemir, Hatice Kızman ve Serkan Sebirli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
     Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Ercan Özdemir ve Serkan Sebirli tutuklandı, Hatice Kızman tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Kafasında ve vücudunda ezikler olduğu tespit edilen Ahmet Arunun cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için önce İnegöl Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.
     Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 16 UY 530 plakalı otomobille olay yerinden kaçan 3 kişinin Ercan Özdemir, Hatice Kızman ve Serkan Sebirli olduğunu tespit etmişti.
    
     Muhabir: Şaban Kılıççı / Doğukan Altınay / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber İnegöldeki şüpheli ölüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER