İnönü Üniversitesinde 4. Spor Bilimleri Öğrenci

İnönü Üniversitesinde 4. Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi


MALATYA (A.A) - İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunca düzenlenen 4. Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi ile öğrencilerin bilimsel çalışmalara yatkınlık kazanmaları hedefleniyor.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından geleneksel olarak düzenlenen 4. Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunun konferans salonunda yapıldı.
     Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, okul olarak spor tesisleri, alt yapısı ve etkinlikleriyle Türkiyede ilk sıralarda yer aldıklarını söyledi. Arslan, Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi ile öğrencilerin bilimsel çalışmalara yatkınlık kazanmalarını hedeflediklerini belirtti.
     Cengiz Arslan, kongreyi öğrencilerin bilimsel bir çalışmanın tüm evrelerini yaparak, yaşayarak öğrenmesi prensibiyle geliştirmeyi amaçladığını ifade etti.
     Kongreye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Sorumlusu Fahrettin Eserdi, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
     (YET-EMN)
<< Önceki Haber İnönü Üniversitesinde 4. Spor Bilimleri Öğrenci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER