Isparta Belediyesinden 13 milyonluk işçilik alım

Isparta Belediyesinden 13 milyonluk işçilik alım ihalesi


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi, belediye bünyesindeki hizmetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla işçilik alım ihalesi gerçekleştirdi.
     Isparta Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce belediye hizmetlerinde çalıştırılmak amacıyla yapılan işçilik alım ihalesi, Belediye Encümen Salonunda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydının başkanlığında gerçekleştirildi.
     Yaklaşık 13 milyon lira muhammen bedelle çıkılan ve 9 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklif, 11 milyon 793 bin 368 lira oldu. İhale sonucu, firma dosyalarının incelemesinin ardından daha sonra açıklanacak.
     Günaydın, ihalenin ardından yaptığı açıklamada, gerekli incelemeler sonrasında ihaleyi kazanacak olan firmanın, işçilerin maaşlarını gününde ödemekle mükellef olacağını söyledi.
     İşçilerimizin alın terlerinin kurumadan maaşlarının verilmesini önemsiyoruz. Kazanacak olan firma bunu bilsin diyen Günaydın, işçilerin maaşlarının ödenmesinde herhangi bir aksaklık olmaması gerektiğini kaydetti.
     İşçilerin maaşlarının zamanında yatırılmaması halinde belediye olarak gerekli müeyyideleri uygulayacaklarını ifade eden Günaydın, Seçimi kazandığımızdan bu yana işçilerimizin maaşları aksatılmamıştır. İşçilerimizin zamlarını, ödemelerini alın teri kurumadan yapıyoruz. İhaleyi kazanacak olan arkadaşımız bunu bilsin, en ufak bir aksaklık istemiyorum diye konuştu.
     Günaydın, ihaleye katılan firmalara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, ihalenin son derece iyi şartlarda ve kanunlara uygun bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Belediyesinden 13 milyonluk işçilik alım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER