Isparta Jandarma Alay Komutanından AA Isparta

Isparta Jandarma Alay Komutanından AA Isparta Bürosuna ziyaret -Jandarma Albay Ömer Uyan: Emniyet ve asayiş olaylarında öne çıkan ve bizi yoran, bizi üzen ciddi bir olayımız yok


ISPARTA (A.A) - Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Anadolu Ajansı (AA) Isparta Bürosunu ziyaret etti.
     AA Isparta muhabiri Murat Yolcunun karşıladığı Uyan, daha sonra AAnın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Uyan, Cumhuriyetin ilanından önce kurulan AAnın Kurtuluş Savaşında çok kutsal bir görevi yetirdiğini söyledi.
     AAnın ulusal mücadelede, hem kurumlar arasında iletişimi sağlama, hem de Türk milletinin haklı mücadelesini dünyaya duyurma görevlerini yerine getirdiğine dikkati çeken Uyan, İletişim araçlarının bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde AAnın yaptığı iş gerçekten takdire şayandır. AA, dün olduğu gibi bugün de önemini korumaktadır dedi.
    
     -Ispartanın güvenlik ve huzuruna çok önem veriyoruz-
    
     Isparta Jandarma Alay Komutanlığının sorumluluk alanlarında asayiş olaylarının çok sık yaşanmadığını ifade eden Uyan, yaşanan olaylara da en kısa zamanda müdahale ettiklerini, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermediklerini anlattı.
     Emniyet ve asayiş olaylarında öne çıkan ve bizi yoran, bizi üzen ciddi bir olayımız yok diyen Uyan, Ispartalı vatandaşların duyarlı davrandıklarını, kanunlara ve yasalar uyduğunu anlattı.
     Her ilçede ilçe jandarma komutanlığının büyüklüğüne göre 3 veya 4 jandarma timinin bulunduğunu belirten Uyan, ekiplerin 24 esasına göre bölgelerinde görevlerini yaptıklarını kaydetti. Ispartanın güvenli ve huzurlu bir kent olmasına büyük önem verdiklerini belirterek, 156 Jandarma servisine gelen bütün ihbarların titizlikle değerlendirildiğini, vatandaşların da herhangi bir olumsuzluk durumunda hiç çekinmeden jandarmayı aramasını gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Jandarma Alay Komutanından AA Isparta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER