İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şube Başkanı Evyapan: -İsrailin kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir


GAZİANTEP (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şube Başkanı Fatih Evyapan, İsrailin kurulduğundan beri izlediği politikanın değişmediğini belirtti.
     Evyapan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrailin Müslüman Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği katliamda bir çok sivilin hayatını kaybettiğini belirtti. ABDnin İsrailin bu davranışını görmezden geleceğini savunan Evyapan, ABDde kim başkan olursa olsun eli kanlı İsraili desteklemeye devam edecektir. Çünkü ABD de, AB de, İsrail de İslam düşmanlığı üzerinde ittifak etmişlerdir değerlendirmesinde bulundu.
     Bölgede akan kanın, bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrailin bulunduğunu dile getiren Evyapan, şunları kaydetti:
     Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrailin kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. Başta ülkemiz olmak üzere Mısır, Tunus, Libya gibi ülkelerin İsrail yönetiminin Gazzeye gerçekleştirdiği son saldırı karşısında kınamakla mı iktifa edeceği yoksa daha da caydırıcı müeyyideler mi uygulayacağı çok önemlidir. İsrailin anlayacağı tek dil şiddetine karşılık göreceği şiddettir.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER