İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Kastamonu Müftüsü Şeker: -Saldıran, katliam yapan, her tarafa bomba yağdıran İsrailin ise kendini savunduğunu söylüyorlar. Bu nasıl bir savunma, böyle bir savunma mı olur-


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Müftüsü Dursun Ali Şeker, İsrailin Gazzeye yaptığı saldırıyı kınayarak, Saldıran, katliam yapan, her tarafa bomba yağdıran İsrailin ise kendini savunduğunu söylüyorlar. Bu nasıl bir savunma, böyle bir savunma mı olur- dedi.
     Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrailin Gazzeye saldırısını bir vahşet olarak gördüğünü belirterek, İsrailin bu yaptığını tasvip etmenin mümkün olmayacağını söyledi.
     Yahudilerin tarih boyunca zulme uğrayan bir ırk olduğunu aktaran Şeker, buna rağmen kendisinin de zulüm etmeye devam ettiği ifade etti.
     Şeker, Yahudilerin en önemli özelliğinin para kazanmasını iyi bilmeleri olduğunun altını çizerek, şunları ekledi:
     Ama bunun yanında görülüyor ki zulüm etmesini de iyi biliyorlar. İslamiyetten önce Medineye hicret edildiğinde üç kabile vardı. Bunlar Yahudi kabileleriydi. Medinenin sosyal, ekonomik ve aile hayatına hakimdiler. İki tane de Arap kabilesi vardı. Onlar da Medinede yaşıyorlardı. Yahudiler rahat edebilmek için, kazançlarının bol bol elde edebilmek için iki Arap kabilesini birbirine düşürüyorlar. Araplar kan dökerken, Yahudiler seyredip keyfine bakıyorlar. Yahudilerin tarihten gelen böyle bir yapıları var.
     Filistinde vatandaşın kendisini savunmak için bir hareketin içine girmesinin kınandığını dile getiren Şeker,Saldıran, katliam yapan, her tarafa bomba yağdıran İsrailin ise kendini savunduğunu söylüyorlar. Bu nasıl bir savunma, böyle bir savunma mı olur- diye kaydetti.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER