İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Kapadokya Platformu Basın Sözcüsü Alkan: Gerekirse farklı ülkelerden yüzlerce gönüllü ile İsrail tanklarının Filistine girmesine engel olmak için kol kola girip, tankların önüne set oluşturacağız


NEVŞEHİR (A.A) - Kapadokya Platformu Basın Sözcüsü Behçet Alkan: Gerekirse farklı ülkelerden yüzlerce gönüllü ile İsrail tanklarının Filistine girmesine engel olmak için kol kola girip, tankların önüne set oluşturacağız dedi.
     Kapadokya Platformu adına basın açıklaması yapan Alkan, Filistinde yaşanan zulümlerin önüne geçmek için Canlı Kalkan olmak isteyen gönüllüler için imza kampanyası başlatıldığını söyledi.
     Duyurulan ateşkesin İsrail tarafından yeniden bozulmasının an meselesi olduğunu ifade eder Alkan, Gerekirse farklı ülkelerden yüzlerce gönüllü ile İsrail tanklarının Filistine girmesine engel olmak için kol kola girip, tankların önüne set oluşturacağız. Filistinde yıllardır süren İsrail zulmü yüreğimizi yakıyor. Masum insanların öldürülmesine ve bu gidişe dur demek için canlı kalkan olmak istiyoruz. Ateşkes sağlandı, ancak İsrail ordusu Gazzede ablukayı kaldırmadı. Bizler İsrailin sözünde duracak bir devlet olmadığını biliyoruz. Belki de kendi ajanlarınca Filistin tarafından bir saldırı tertip edip, ateşkesi Filistin bozdu safsatasıyla yeniden saldırıyı sürdürecektir diye konuştu.
     Alkan, açıklamasında şunları kaydetti:
     Yine masum çocuklar, halk katledilecek. İsrail sözde kutsal devleti oluşturabilmek amacıyla soykırıma devam edecektir. Bu nedenle Filistinde canlı kalkan olma arzusunda olan gönüllülerle birlikte elele zincir yaparak İsrail tanklarının önüne set oluşturacağız ve Siyonist askerlerinin katliam için geçişlerine izin vermeyeceğiz. İsrailin masumları katletmesinin önüne geçmek için uluslararası imza kampanyası başlattık.
     ABDli barış gönüllüsü Rachel Corrie, Gazze Şeridinde Filistinlilerin evlerini yıkmak üzere harekete geçen bir İsrail buldozerinin önüne çıkmış ve bu buldozer tarafından ezilerek öldürülmüştü. Bizler Müslüman aktivistler olarak kendisini Filistinli masumlar için feda eden Corrienin gösterdiği cesaretin fazlasını sergilemeliyiz. Gazzede, Kudüste adalet yeşerecekse bizler şehit olmaya hazırız.
     Alkan, canlı kalkan imza kampanyasına http://www.change.org/tr/kampanyalar/israil-filistin-de-m%C3%BCsl%C3%BCman-%C3%B 6l%C3%BCmlerine-dur-demek-i%C3%A7in-canl%C4%B1-kalkan-olmak-istiyoruz linkiyle erişilerek ilgili forumun doldurulabileceğini belirtti.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER