İsrailin Türkiyeden özür dilemesi

İsrailin Türkiyeden özür dilemesi -GÜNSİAF Başkanı Fincan: -Ülkemizde birlik ve beraberlik olursa, İsrail özür de diler tazminatta öder. İşte yakın zamanda yaşadığımız bu en güzel hadise, birlik ve beraberliğin ne kadar ön


ADIYAMAN (A.A) - Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) Başkanı Kasım Fincan, Ülkemizde birlik ve beraberlik olursa, İsrail özür de diler tazminatta öder. İşte bu yakın zamanda yaşadığımız en güzel hadise, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösterdi dedi.
     Fincan, İkbal Kolejinde düzenlenen GÜNSİAF Bölge Başkanlar Toplantısında, federasyon olarak 19 ilde 7 bin 650 üye ile çalışma yürüttüklerini söyledi.
     Türkiyenin önünün açık olduğunu belirten Fincan, oluşturulan olumlu hava ile biran önce yeni bir anayasanın yapılması gerektiğine işaret etti.
     Türkiyenin 2023 hedefinin, yaşanan gelişmelerden sonra 3 yıl erkene alınabileceğini vurgulayan Fincan, şöyle konuştu:
     İnanıyorum ki yaşanan gelişmelerden sonra bu hedefi koyan insanlar bu tarihi 2020ye çekecekler. İnşallah onu da göreceğiz. Ülkemize halen dıştan sermaye yatırımı devam ediyor. Bunun yüzde 70nin Avrupa ülkelerinden gelmesi ülkemizin doğru yolda olduğunun en büyük göstergesidir. Çünkü Avrupa incelemeden asla bir yere yatırım yapmaz.
     Ayrıca, ülkemiz için hafif bir tehlike gibi gözüken cari açık kısmen kontrol altına alındı. Bunun da biran önce tam kontrol atına alınmasını arzu ediyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberlik olursa, İsrail özür de diler, tazminatta öder. İşte yakın zamanda yaşadığımız bu en güzel hadise, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
     Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş da Türkiyenin genç ve dinamik nüfusu, hızlı büyüyen ekonomisi ile önemli bir gelişim gösterdiğini belirtti.
     Türkiyenin ekonomisinin, küresel krizin etkilerine rağmen hızla büyümeye devam ettiğine dikkati çeken Demirtaş, Bu dönemde ülkemizin yakaladığı ivme dünya nezdinde çok ses getirdi diye konuştu.
     Adıyaman Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (ASGİAD) Başkanı Mehmet Fatih Bilgiç ise Türkiyenin gelişen dünyada hak ettiği yere gelmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan - Mehmet Fatih Aslan / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber İsrailin Türkiyeden özür dilemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER