İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü

İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü -Denizli Belediye Başkanı Zolan: İstiklal Marşımız vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesidir


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşının, vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olduğunu söyledi.
     Zolan, İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Mehmet Akif Ersoyun benzersiz bir kahramanlık ve vatanseverlik destanı olan İstiklal Marşını büyük Türk Milletine kazandırdığını belirtti.
     Osman Zolan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği, vatanımızı bölmek için işgal devletlerinin Anadolunun dört bir tarafında isyanlar çıkarttığı, istiklal mücadelesi ve Kurtuluş Savaşı yıllarında ümitsiz kalan topluma yaşama ruhu veren, bizlere yeniden mutlu, bağımsız ve kalkınmış bir millet olma inancını aşılayan İstiklal Marşımızın kabulünün 92. yılındayız. İstiklal Marşımız, vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesidir. Bu coşkuyu ve duyguyu yüreğinde yaşayan çocuklarımız ve gençlerimizle bağımsız ve özgür Türkiyemiz sonsuza dek ayakta kalacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER