ITSO Başkanı Arslan: TOBB tarafından

ITSO Başkanı Arslan: TOBB tarafından belirlenen faaliyet kodlarının üyelere tebliğ edilme işlemlerine başlandı


IĞDIR (A.A) - Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Kamil Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenen faaliyet kodlarının üyelere tebliğ edilme işlemlerinin başladığını bildirdi.
     Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, birliğe bağlı oda ve borsa üyelerinin faaliyet kodlarını, buna bağlı olarak meslek gruplarını belirleme görevinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine verildiğini belirtti.
     Arslan, TOBB tarafından belirlenen faaliyet kodlarının üyelere tebliğ edilme işlemlerine başlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Üyelerimizin kendilerine tebliğ edilen faaliyet kodlarına, itirazlar www.igdirtso.org.tr ve www.tobb.org.tr faaliyet web adresinden temin edilerek doldurulacak faaliyet kodu itiraz başvuru formu ile yapılacaktır. Bu form doldurulmadan veya bu formdaki bilgileri içermeyen itirazlar kabul edilmeyecektir. İtirazın, faaliyet kodunun üyeye tebliğinden itibaren 10 günlük süre içinde TOBBun evrak kaydına girmesi zorunludur. Bu süreyi aştıktan sonra posta ile veya şahsen TOBBa ulaştırılan itirazlar kabul edilmeyecektir.
    
     Muhabir: Iğdır / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber ITSO Başkanı Arslan: TOBB tarafından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER