İZAYDAŞ Akademi 8. dönem mezunlarını verdi

İZAYDAŞ Akademi 8. dönem mezunlarını verdi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Atık ve Artıkları Arıtma, Yakma ve Değerlendirme Anonim Şirketi (İZAYDAŞ) tarafından açılan 8. dönem İZAYDAŞ Akademiye katılanlar, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
     İZAYDAŞta gerçekleştirilen törende konuşan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, tehlikeli atık sektöründe İZAYDAŞın ciddi bir tecrübe ve birikime sahip olduğunu belirterek, Türkiyede ilk ve tek olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını söyledi.
     Saraç, tecrübelerinin İZAYDAŞ Akademi adı altında kendileriyle temasta olan firmalarla paylaşılmasını önemsediklerini vurgulayarak, Eğitimin benim önemsediğim en önemli tarafı programın tesislerimizde gerçekleşmesidir. Programa ilişkin görüş ve önerilerinize her zaman açık olduğumuzu da belirtmek isterim dedi.
     Saraçın konuşmasının ardından, akademiye katılanlara sertifikaları verildi.
     İki gün süren akademide, katılımcılara atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri, atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri konularında eğitim verildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İZAYDAŞ Akademi 8. dönem mezunlarını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER