İzmirde banka şubesindeki soygun

İzmirde banka şubesindeki soygun -Bornova ilçesindeki banka şubesinin soyulmasıyla ilgili gözaltına alınan kişinin, ifadesinde çaldığı parayla borçlarını ödediğini söylediği öğrenildi -Zanlının, incelenen 470 güvenlik kamerası görünt


İZMİR (A.A) - Bornova ilçesindeki banka şubesinin soyulmasıyla ilgili gözaltına alınan kişinin ifadesinde, çaldığı parayla borçlarını ödediğini söylediği öğrenildi.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bayraklı ilçesi Çay Mahallesindeki evinde gözaltına alınan Ü.Nnin (29) polisteki ilk ifadesinde soygunu itiraf ettiği, çaldığı yaklaşık 27 bin liranın 25 bin lirasıyla borçlarını ödediğini söylediği belirtildi.
     İşsiz olan ve sabıka kaydı bulunmayan zanlının 17 bankaya kredi için başvurduğu, başvurularının tamamının reddedildiğinin belirlendiği ifade edildi.
     Olayla ilgili 480 polisin görevlendirildiği, 470 güvenlik kamerası görüntüsünün incelendiği, görüntülerde plakası belli olmadığı için zanlının olaydan sonra kaçtığı otomobille aynı marka ve renkte 450 otomobilin araştırıldığı kaydedildi.
     Birleştirilen görüntü kayıtlarının 2 saniyelik bölümünde otomobilin ön sağ koltuğunun döşemesinde kuru kafa motifi olduğunu belirleyen ekiplerin bundan yola çıkarak, olayda zanlının birlikte yaşadığı S.Oya ait ve üzerinde rehin bulunan otomobilin kullanıldığını tespit ettiği bildirildi.
     Zanlının otomobili evinin garajında kapalı halde tuttuğu öğrenildi.
     Mustafa Kemal Caddesinde bir bankanın Özkanlar Şubesine 6 Martta silahla giren kar maskeli kişi, güvenlik görevlisini silahını alarak etkisiz hale getirmiş, banka görevlilerinden tehditle para alan zanlı, daha sonra otomobil ile uzaklaşmıştı. Zanlının yere düşürdüğü silahın parçasını inceleyen polis, tabancanın oyuncak olduğunu belirlemişti.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İzmirde banka şubesindeki soygun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER