İzmirde kayak tesisi yoluna çığ düşmesi

İzmirde kayak tesisi yoluna çığ düşmesi -Bozdağ Kayak Tesislerine, çığ düşmesi sonucu güzergahtaki bağlantı köprüsünün hasar görmesi nedeniyle 2 haftadır ulaşım sağlanamıyor


İZMİR (A.A) - İzmirin Ödemiş ilçesinde bulunan Bozda Kayak Tesisleri, bağlantı yoluna 20 Ocakta çığ düşmesi nedeniyle yaklaşık 2 haftadır hizmet veremiyor.
     Güneşi ve denizi ünlü Egede, vatandaşlara kışın keyfini yaşama fırsatı sunan Bozdağ Kayak Tesisleri, bölgeye ulaşımın sağlandığı yola çığ düşmesi nedeniyle yaklaşık 15 gündür hizmete kapalı bulunuyor.
     Okulların yarı yıl tatilinde olması nedeniyle en yoğun günlerini yaşaması beklenen tesisler, yolun trafiğe kapatılmış olması nedeniyle bu sömestirde boş kaldı.
    
     -Çığdan habersiz yola çıkanlar hayal kırıklığına uğradı-
    
     Özellikle hafta sonları günü birlik tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği tesislere ulaşımın sağlanamaması, durumdan habersiz bir çok vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı.
     Hafta sonu tatilini Bozdağdaki kayak tesislerinde değerlendirmek üzere yola çıkan vatandaşlar, tesislere 9 kilometre kala girilmez tabelasıyla karşılaştı. Bu noktadan itibaren araç ve yaya girişine izin vermeyen görevliler, Bozdağ Kayak Tesislerine ulaşımı sağlayan köprüde çığ düşmesi nedeniyle hasar oluştuğunu, bu nedenle yolun ulaşıma kapalı olduğu bilgisini verdi.
     Tesislere giden yolun trafiğe kapalı olması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri, tıkanan yolu açmak için yoğun çaba harcadı.
     Yaşadıkları durum karşısında bazı vatandaşlar tepki gösterirken, birçok ziyaretçi ise yol boyunca piknik yaparak ve karda oyun oynayarak günlerini değerlendirdi.
     İzmirin Ödemiş ilçesindeki Bozdağ Kayak Tesisi yakındaki yola, 20 Ocakta çığ düşmüş ve bu nedenle yol ulaşıma kapatılmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber İzmirde kayak tesisi yoluna çığ düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER