İzmirden kısa kısa

İzmirden kısa kısa -İYTEde Bahar Şenliği


İZMİR (A.A) - İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünce (İYTE) düzenlenecek Bahar Şenliğinde Athena, Ogün Şanlısoy ve Fuat Saka gibi isimler konser verecek.
     İYTE kampüsünde 3 gün sürecek etkinliklerde ünlü sanatçıların yanı sıra, alternatif müzik toplulukları, DJ performansları, tiyatro gösterileri, spor etkinlikleri yer alacak.
     14-16 Mayısta düzenlenecek şenliğin ilk gününde Athena Grubu sahne alacak. Şenliğin ikinci gününde ise Ogün Şanlısoy, son gününde Fuat Saka konser verecek.
     Şenliklerde akşam konserlerinin yanı sıra İYTE öğrenci topluluklarının hazırladığı farklı müzik ve dans gösterileri de şenlik süresince kampüste sahnelenecek. Ayrıca öğrenciler, ziyaretçilere el ürünlerini sergiledikleri stantlar açıp konuklara geleneksel yemeklerden ikram edecek.
    
     -İEUda Bahar Şenliği
    
     İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEU) 12. Bahar Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Rüştü Reçber, Ayhan Akman, Sarp Apak ve Bengü gibi isimler öğrencilerle bir araya gelecek.
     İEU Balçova Kampüsünde 14-17 Mayısta İzmir Ticaret Odasının ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek şenliğin ikinci gününde "Futbolda Centilmenlik" konulu söyleşi yapılacak. Eski milli futbolcular Rüştü Reçber, Ayhan Akman ve Bülent Demirlek öğrencilerle buluşacak.
     Oyuncu Sarp Apak şenliğin üçüncü gününde Leyla ile Mecnun ve Lale Devri dizi ekibi ise son gün öğrencilerle bir arada olacak.
     Sanatçı Bengü, Gökhan Türkmen ve Jehan Barbur da İEU 12. Bahar Şenlikleri kapsamında Balçova Kampüsünde sahne alacak.
    
     Muhabir: Ahmet Bayram
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber İzmirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER