İzmir, Ayakkabı Fuarına hazırlanıyor

İzmir, Ayakkabı Fuarına hazırlanıyor


İZMİR (A.A) - İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarlar Fuarının, (Ayakkabı Yaz) 10-13 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamada, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliği ile düzenlenecek Ayakkabı Yaz Fuarının İzmirde, 2013 yılının ilk fuarı olacağı belirtildi.
     İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, fuarın 33. kez kapılarını ziyaretçilere açacağını kaydetti.
     Ayakkabı fuarının Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olmak üzere yılda iki defa düzenlendiğini kaydeden Örs, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Ayakkabı sektörüne tanıtım ve iş bağlantısı kurma olanağı sunan fuar, Türk ayakkabı üreticilerini yeni yurtdışı pazarlarla buluşturuyor. Yurtiçinde ise gelecek yılın modellerinin sergilendiği ilk büyük etkinlik olacak. Türkiyenin çeşitli illerinden katılan firmalar, yaz sezonunun en yeni tasarımlarını sergileyecekleri fuar süresince, yurt içi ve yurt dışından gelen alıcı grupları ile önemli ticari bağlantılar kurma olanağına sahip olacaktır. Sektör, 2013ün ayakkabı yaz modasını vitrinlerden önce İzmirde görücüye çıkaracaktır.
     Ayakkabı Yaz Fuarına toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanı sıra Türkiyenin çeşitli illerinden firmaların katılacağını anlatan Mehmet Şakir Örs, sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuarın İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenleneceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Tolga Albay
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber İzmir, Ayakkabı Fuarına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER