İzmir Fuarı 1. Ulusal Karikatür Yarışması

İzmir Fuarı 1. Ulusal Karikatür Yarışması yapılacak


İZMİR (A.A) - İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında İZFAŞ ve Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği işbirliği ile İzmir Fuarı 1. Ulusal Karikatür Yarışmasının düzenleneceği bildirildi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Ağustos-9 Eylül 2012 tarihleri arasında 81. kez düzenlenecek İEFye ilişkin hazırlıklar sürüyor.
     Türkiyenin ilk uluslararası fuarı olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı 81. yaşında birbirinden farklı etkinliklerle gerçekleştirilecek. İEF kapsamında İZFAŞ ve Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği işbirliğinde İzmir Fuarı 1. Ulusal Karikatür Yarışması organize edilecek. Yarışmanın konusu İzmir Enternasyonal Fuarı ve Yaşam olacak.
     İEFnin geçmişi ve geleceğe dönük tanıtımında katkıda bulunacak etkinlik, amatör ve profesyonel tüm karikatürcülere açık olarak ulusal ölçekte düzenlenecek. Yarışmaya katılımcılar en fazla 3 karikatür ile katılabilecek. Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan karikatürler Kültürparkta sergilenecek. Yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin tl ödül verilecek.
     Açıklamada, İZFAŞ Genel Müdürü Vekili Mehmet Şakir Örsün Bir etkinliğin 81.sini gerçekleştirmek hem farklı bir heyecan yaratıyor, hem de büyük bir sorumluluk taşımamıza neden oluyor. Bu nedenle bu yıl özel bir İEF için uğraşıyoruz. Fuarımızı ziyaret edecekler için farklı etkinlikler planladık. 81nci İzmir Enternasyonal Fuarının en ilgi çekici etkinliklerinden biri olacağına düşündüğümüz karikatür yarışmasının, hem fuar katılımcıları hem de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmesini bekliyoruz ifadelerine de yer verildi.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber İzmir Fuarı 1. Ulusal Karikatür Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER