İzmir merkezli 5 ilde uyuşturucu operasyonu

İzmir merkezli 5 ilde uyuşturucu operasyonu -Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 88 kilo esrar, 31 bin adet extacy hap ele geçirildi, 30 kişi gözaltına alındı


İZMİR (A.A) - İzmir merkezli 5 ilde sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda 88 kilo esrar, 31 bin adet extacsy hap ele geçirildi, 30 kişi gözaltına alındı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik olarak İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Balıkesirde eş zamanlı operasyon düzenledi.
     İzmirde Tenekeli Mahalle, Kuruçay ve Hamam Sokağı ile kent genelindeki operasyona, aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu 600 polis ile polis helikopteri katıldı.
     Daha önceden belirlenen 60 civarındaki adreste yapılan aramada 88,5 kilo esrar, 31 bin 517 adet extacy hap, 1i kurusıkıdan çevirme olmak üzere 23 adet tabanca, silahlara ait 22 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 30 kişi gözaltına alındı.
     Operasyonun ardından söz konusu mahalledeki çocuklara polis ekiplerince simit, oyuncak ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İzmir merkezli 5 ilde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER