İzmir Valisi Cahit Kıraç:

İzmir Valisi Cahit Kıraç: -Cumhurbaşkanı Abdullah Güle, EXPO gündemli sunum hazırlıyoruz


İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için EXPO gündemli sunum hazırladıklarını söyledi.
     Kıraç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Paristeki Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Kurul toplantısında EXPOyla ilgili çok güzel bir sunum gerçekleştirdiklerini, heyetin dün akşam İzmire döndüğünü belirtti.
     EXPO 2020 sunumuna çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Kıraç, Sunumumuz çok beğeni kazandı. Delegelerin, katılımcıların ilgisini çekti. Ekip olarak çok iyi hazırlanmıştık, güzel bir sunum oldu. Mehmet Özün kişisel sağlığın gelişimine yönelik kitabı kapış kapış gitti. Bundan sonra hazırlıklarımız devam edecek. Artık sahaya çıkma zamanı demiştik, çalışmalarımız devam ediyor dedi.
     EXPO 2020 İzmir Yürütme Kurulu üyelerinin istifalarının Pariste gündeme gelip gelmediği yönündeki soruya Vali Kıraç, Yürütme, Yönlendirme Kurulu toplantısını önümüzdeki ay yaparız, o süreçte sorun çözülür yanıtını verdi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün İzmire geleceğini belirten Kıraç, Cumhurbaşkanı Abdullah Güle EXPO gündemli sunum hazırlıyoruz. Milletvekillerimiz, yerel aktörlerle kendisini karşılayacağız. İzmirin yaptığı EXPO çalışmaları, planları, sonraki düşüncelerimizi anlatacağız. Cumhurbaşkanımıza, EXPO 2015e verdiği destek ve EXPO 2020ye vereceği destek için şükranlarımızı ifade edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Medat Şenay / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber İzmir Valisi Cahit Kıraç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER