İzmir yolu üzerindeki yaya üst geçidine

İzmir yolu üzerindeki yaya üst geçidine asansör yapılması isteği


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Baykara, İzmir yolu üzerine Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan yaya üst geçidine asansör yapılması gerektiğini bildirdi.
     Baykara, üstgeçitte yaptığı açıklamada, üst geçidin 6.5 metre yüksekliğinde olduğunu ve çok sayıda basamakları bulunduğunu, hastanelerden çıkan vatandaşların üst geçidi kullanmalarının zor olduğunu savundu.
     Üst geçidin amacına uygun olarak yapılmadığını öne süren Baykara, şöyle konuştu:
     "Bu üst geçidi hastaların neredeyse tamamı kullanamamaktadır. Zorunlu kalanlar ise çok zorlanmaktadırlar. Yapılan yaya üst geçidinin amacını uygun şekilde asansörlü veya yürüyen merdivenli olarak tekrar düzenlenmesini Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız adına talep ediyorum. Haklılığım, sesimi duyan yetkililerin buraya gelip bu üst geçidi bir kez kullanmasıyla anlaşılacaktır. İkinci talebim de üst geçidi kullanan vatandaşlarımızın büyük bir kısmı ilçe veya köylerine dönmek için araçların üst geçidin bitişiğinde beklemektedir. Araç bekleyen vatandaşlarımız kışın soğuk ve yağışlı yazın bunaltıcı havalardan kurtulmaları için kapalı durak yeri gerekmektedir."
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İzmir yolu üzerindeki yaya üst geçidine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER