İzmitte Üçyol Meydanı törenle açıldı

İzmitte Üçyol Meydanı törenle açıldı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesinin Bekirdere Mahallesinde yapımı tamamlanan Üçyol Meydanı törenle hizmete açıldı.
     İzmit Belediyesinin İzmit modern meydanları ile daha güzel sloganı ile başlattığı meydan çalışmaları kapsamında Turan Güneş ve Zincirlikuyu Caddesinin birleştiği noktada bulunan Üçyol Meydanı açılış töreni, Mehteran Bölüğünün konseriyle başladı.
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanın ev sahipliğinde gerçekleşen törene, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Aziz Sibel Gönül, Fikri Işık, İlyas Şeker ve Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, ilçe başkanı Ali Korkmaz ve vatandaşlar katıldı.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesince hazırlanan meydan projesinin belediyenin öz kaynakları ile yapıldığını ifade etti.
     Meydanların, şehirlere bambaşka bir görüntü kattığını, güzelleştirdiğini ve rahatlattığını kaydeden Doğan, Proje kapsamında kaldırımları genişlettik, yaya sirkülasyonunu arttırdık. Atatürk Anıtının çevresini yeniden düzenledik. Bölgenin ticari ve sosyal yaşamına hareket katacak olan bu projesinin hayırlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.
    
     -Doğandan camiye asansör müjdesi-
    
     Doğan, özürlülerin ve yaşlıların rahat çıkıp inebilmeleri için bölgenin en büyük camilerinden biri olan Zincirlikuyu Camisine asansör yaptıracaklarını ifade ederek, projenin tamamlanarak asansör siparişinin verildiğini bildirdi,
     Konuşmaların ardından protokol üyelerince açılış kurdelesi kesildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitte Üçyol Meydanı törenle açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER