İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: Şehrimiz son derece güvenli bir şehir


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Doğan, Şehrimiz son derece güvenli bir şehir dedi.
     İzmit Emniyet İlçe Müdürü Güner Yılmazı makamında ziyaret eden Doğan, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının daha huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşanmasını sağlamak olduğunu belirtti.
     Şehrimiz son derece güvenli bir şehir diyen Doğan, zaman zaman küçük sorunlar yaşandığını ifade etti.
     Özellikle gece saatlerinde parklarda bazı güvenlik sorunları yaşandığının altını çizen Doğan, Bu konuda emniyetimiz gerekli çalışmaları yapıyor ancak cezalar arttırılırsa bu konuda caydırıcı önlemler almış oluruz diye konuştu.
     Doğan, parkların güvenliği dışında kaldırım işgalleri ve araçların park sorununun da vatandaşları rahatsız ettiğine dikkati çekerek, Bu konuda belediye olarak son derece hassasız. Ancak yetkilerimiz kısıtlı. Biz sadece tespit yapıp ilgili yerlere bildirmekle sorumluyuz. Bizim belediye olarak ceza kesme ya da herhangi bir işlem yapma yetkimiz yok. Emniyet birimlerimiz bu konuda çalışmalar yürütüyorlar. Eminim kısa sürede sorun çözülecektir şeklinde konuştu.
     Emniyet teşkilatı sayesinde huzur içinde yaşadığı dile getiren Doğan, emniyet ile belediye arasındaki işbirliğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER