İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -İZGAZ yetkilileri Doğanı ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - İZGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Güray Oruç ve Proje-Yapım Müdürü Serkan Yenidemir, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanı ziyaret etti.
     Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Doğan, misafirleriyle bir süre sohbet etti.
     Burada bir konuşma yapan Doğan, şirketin yaptığı işlemleri yakından takip ettiğini belirterek, İzmit halkına hizmet üretmek için görevde oldukları kaydetti.
    
     -Belediyeden, reklam vergilerinin ödenmesine ilişkin uyarı
    
     İzmit Belediyesi Gelir Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Ekim ayında ilan ve reklam vergilerinin ödenmesi gerektiği ifade edilerek, 2012 yılına ait ilan ve reklam vergisinin 2. taksitinin 31 Ekim Çarşamba günü sona ereceği bildirildi.
     Vergilerin banka ve PTT üzerinden ödenebilindiği belirtilen açıklamada, mükelleflerin Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 nolu IBAN hesabı ya da 111297 nolu posta çeki hesabına vergilerini yatırabileceği kaydedildi.
     Açıklamada, vatandaşların Bekirpaşa, Kuruçeşme, Alikahya, Akmeşedeki belediye şubelerinde de kredi kartı ile ödeme yapabileceklerini belirtilerek, ilgililerin İzmit Belediyesinin resmi internet sitesinden de ödeme yapabilecekleri ifade edildi.
     İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerin de ilçedeki 218 cami ile 4 cemevinin temizliğini yaptığı kaydedilerek, çalışmaların devam ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER